Overblik over, hvad vi kan tilbyde dig og din organisation

Her har vi samlet alle de kompetencer 1stlevel har at tilbyde dig og din organisation.

Vi kan både skræddersy den pakke, du ønsker, og vi kan assistere med at forberede organisationen, så I får optimalt udbytte af løsningerne.

Ring til os og book et møde på:

Dit overblik over vores kompetencer

24/7-SUPPORT

Vi rykker, når behovet er der dag og nat.

ANTIVIRUS

Vil du gerne sikre virksomheden bedst muligt mod virusangreb og skadelige hjemmesider, skal du vælge 1stLevels antivirus program.

APPS

Vi sikre at dine apps holdes kørende og sikre.

AUDIOANLÆG

Vi hjælper med at finde de rette audio-systemer til din virksomhed og leverer den rette service, så alt er up-to-date hele tiden.

AZURE

Microsoft Azure er en samling af cloud-tjenester, der assisterer din organisation med at klare de forretningsmæssige udfordringer. Det er friheden til at bygge, administrere og udrulle apps på et globalt netværk ved hjælp af værktøjer og frameworks.

BETJENINGSVENLIGT

Vi leverer og sætter op, så I kan administrere og betjene udstyret nemt og overskueligt.

BORTSKAFFELSE AF IT-UDSTYR

Vi sørger for, at alt jeres IT bliver destrueret sikkert og forsvarligt.

CLOUD-LØSNINGER

Vi sørger for en cloud-løsning, der giver dig beskyttelse mod økonomiske overraskelser, uforudsete driftstop og at skulle bruge tid i jeres serverrum uden for arbejdstiden.

CMS

Med CMS får du et system, som kan styre og vise ens hjemmeside og dens indhold sikkert og nemt.

CSP LICENSER

CSP er Microsofts fleksible cloud servicemodel, som gør det nemt for Microsoft-partnere at levere cloud-teknologi og services til dine kunder.

DATA RECOVERY

Vi overvåger og hjælper med at genskabe og lokalisere mistet data, så intet går tabt.

DIGITAL SKILTNING

Digitale skilte, infoskærme, instore TV, digital signage eller en femte løsning. Vi finder den rette løsning, så du kan få din organisations budskab frem.

DNS

DNS er en forkortelse for Domain Name System. Systemet oversætter domænenavne til internettets IP-adresser via såkaldte navneservere og 1stlevel hjælper med optimering og implementering af DNS.

DOMAIN

Vi holder styr på dit domæne og sikre, at det holdes kørende og sikkert.

FIREWALLS

Vi finder det bedste forsvar for jeres lokale computere mod vira, orme, trojanere og kraftige hackerangreb.

FORSTÆRKERE

Vi hjælper med at sikre, I har de rette type forstærkere, der sikre jeres behov.

FREMTIDSSIKRET

Vi tænker på den lange bane, så I ved, at I har det rigtige udstyr og de rette løsninger for jeres organisation.

FULD SERVICE

Fuld service dækker alle former for brugersupport og vedligeholdelse af jeres IT løsninger. Vi hjælper med alt fra installation af nye programmer til virus-fjernelse, m.m. Ingen IT-udfordring er for lille eller for stor for os.

HARDWARE

Vi hjælper med installation af nye programmer på serveren, fejlfinding, support af Windows Server, oprettelse/nedlæggelse af brugere, Data Recovery, installation af opdateringer fra Microsoft m.m.

HOSTING

Fa adgang til de bedste IT-programmer og -ydelser – og slip for besværet med installation, opdateringer og vedligeholdelse!

HØJTTALERE

Vi hjælper med den rette lyd samt det flotteste design til de behov din organisation har.

INTERNET

Hvilket internet og hvilken hastighed passer bedst til jeres organisation? Vi hjælper med at finde den bedste og smarteste løsning.

IT-STRATEGI

Vi hjælper dig med, at reducere din virksomheds produktionsomkostninger og effektiviserer arbejdsprocesserne.

KAMERAER

1stlevel har stor erfaring i at rådgive om, hvilke kameraer, der passer bedst til din organisation

KLINT SUPPORT

Vores professionelle konsulenter hjælper, når du har brug for support.

KONCERTER

Orkester, en forestilling eller en rockkoncert? Opsætning af lyd og billede? Røg på scenen? Det store lysshow? Vi leverer efter dit behov.

KONTROLPANELER

KONTROLPANELER Med vores løsninger behøver du ikke at rode rundt i indstillingerne i dit AV-udstyr. Du får simpel kontrol af alle dine AV-produkter.

LEASING

Hos os kan du lease det udstyr, du ønsker, og til gode og fornuftige priser.

LEJE

Du behøver ikke at lease eller købe dit IT- eller AV-udstyr. Vi leverer til gode og fornuftige priser.

LEJE AF KONSULENTER

Når du outsourcer hele eller dele af virksomhedens IT service til os, hjælper vi dig med den daglige IT support. Vores IT-konsulenter kan enten sidde fysisk hos jer eller supportere jer fra vores kontor. Det er helt op til dig.

LICENSER

Vi leverer rådgivning, support, håndtering af software kontrakter mm.

LYD

Uanset om det er til koncerter, begivenheder, møderum eller udendørs, så leverer vi altid en top-professionel lyd-pakke.

LYDPROGRAMMER

Vi rådgiver og finder det eller de bedste lydprogrammer til jeres behov, og hjælper med at få det op og spille.

LYS

Vi rådgiver din virksomhed om nye eller eksisterende belysningsanlæg. Og vi hjælper med, at holde produkterne vedlige.

MAIL LØSNINGER

Få hjælp og support til oprettelse og opsætning af e-mail-adresser.

MESSER

Vi leverer diverse AV-præsentationer og video, og kan tilbyde dig at leje lige det udstyr, der passer jer bedst. Vi rådgiver gerne om den bedste løsning.

MIKROFONER

Hovedbårne mikrofoner og/eller trådløse omikrofoner. Vi tester og supporterer samt sikrer de rette frekvenser til dine behov.

NETVÆRK

Vi sikrer, at netværket er sat rigtigt op, så I altid er koblet til de ting, i skal bruge.

OFFICE 365

Med værktøj som fx Outlook, og Exchange Online, slipper din organisation for at drive sin egen Exchange Server infrastruktur.

OUTDOOR

Vi rådgiver, installerer og supporterer den rette AV-pakke til dine udendørsarealer.

PAPERCUT

Med en PaperCut løsning kan I styre, hvordan jeres printere bliver brugt, hvornår de skal bruges og hvem der skal bruge dem.

PATCH SERVICES

Patch Management er et værktøj til scanning efter sårbarheder og patches, der identificerer installerede programmer og manglende sikkerhedsopdateringer. Vi sørger for at alt fungerer optimalt.

PRINT

Vi rådgiver om, hvilken print-løsning, der passer bedst til din organisation.

PROJEKTORER

Vi laver alt slags lys, så dit rum, sal og/eller begivenhed fremstår professionel og flot.

PROJEKTSTYRING

Vi udvikler skræddersyede systemer til projektrapportering og projektstyring. Vi tager os af alt lige fra effektiv dataopsamling til finansiel opfølgning.

PROGRAMMERING

Vores professionelle kodere og konsulenter holder styr på dine tekniske løsninger og sikrer, at der ikke sker overraskelser.

REMOTE BACKUP

Har du brug for et professionelt og sikkert backup program, der sikrer virksomheden bedst muligt, skal du vælge Remote Backup. Med Remote Backup får du online backup, hvilket gør, at du altid har en kopi af dine data liggende.

SERVER SUPPORT

Vi hjælper med installation af nye programmer på serveren, fejlfinding, support af Windows Server, oprettelse/nedlæggelse af brugere, Data Recovery, installation af opdateringer fra Microsoft m.m.

SERVICE

Vi skræddersyer en løsning, så I får den bedste service. Døgnet rundt til fordelagtige priser.

SKÆRME

Vi finder de rette skærme, der møder jeres ønsker i kvalitet, størrelse og pris.

SOFTWARE

Vi rådgiver om, hvilke styresystemer, widgets, antivirus og andet, der passer bedste til din organisation, og som kan skiftes uden, at du skal ændre på hvilke komponenter, der er i dine enheder.

SOUNDBAR

En lydbjælke eller mediebjælke, der projicerer lyd fra en bred indkapsling. Vi hjælper med at finde den rette løsning til dine lokaler.

SPOC

Single Point Of Contact. Uanset hvilket IT-problem I står med, ringer eller mailer I til det samme nummer eller adresse. Det skal være enkelt og nemt at huske for din organisation.

STREAMING

Du kan i dag streame det meste fra de nyeste smartphones, men nogle streamingtjenester kræver, at du har installeret et specifikt stykke software, og at din forbindelse er hurtig nok. Vi hjælper med den rette opsætning.

SUPPORT

Vi leverer support på alt jeres udstyr, når I har behov for hjælpe. Kontakt os på tlf. 70226675 eller på mail: kontakt 1stlevel.dk

TELEFONI

1stlevel hjælper din virksomhed med telefoni via bredbånd eller fibernet. Enten gennem en eksisterende eller nyoprettet linje.

TRÅDLØST

Undgå ledninger og kabler og få en kvalitets-løsning med trådløst udstyr.

UDLEJNING AF LICENSER

Man kan både eje licenserne eller leje dem. Man kan lave det som Cloud baseret løsning eller det kan laves som fysiske installationer. Vi hjælper med den løsning, der passer jer bedst.

VAGTSERVICE

Alarmhåndtering, IT-vagtordning, Service Desk. Support & drift. Vi kan skræddersy således, at din organisation får det, som I vil have det.

VIDEO

Vi sikrer, at I har den rigtige opsætning og de rette løsninger til møderum, optagelser eller streaming.

VIDEOMØDER

1stlevel sætter udstyret op, så I ikke skal tænke over det tekniske, men kan koncentrere jer om mødet.

VIDEOKONFERENCER

Vores konsulenters brede viden, erfaring og kompetencer sikrer dig den bedste løsning fra design til installation samt support.

WEBSITE

Din hjemmeside holdes kørende, hurtig og sikker, og vi træder til, så den ikke går ned eller overbelastes ved forøget trafik.

WIFI

1stlevel finder den bedste WiFi-forbindelse samt opsætter de rigtige Access Points i din organisation, så I altid kan være på uanset, hvor i huset I befinder jer.

logo