Leje af IT udstyr

Lej vores IT udstyr til en fast lav pris pr. måned
– og få det nyeste og mest effektive udstyr på markedet!

Leje- og serviceaftaler til en fast lav pris pr. måned

 

  • Drømmer du om det nyeste og mest effektive IT udstyr?
  • Gider du ikke bruge tid på installation?
  • Ønsker du at holde omkostningerne til indkøb af udstyr nede?
  • Har du brug for en mere økonomisk rentabel IT løsning?

 

For mange virksomheder er køb af IT udstyr forbundet med store løbende omkostninger, der let kan vælte budgettet. Hos 1stLevel kan du leje virksomhedens IT udstyr i form af PC’er, netværk, printere og servere til en fast lav pris pr. måned. På den måde undgår du uventede omkostninger og slipper for besværet med at opdatere og servicere udstyret selv.

 

Leje af IT udstyr – sådan fungerer det

Opsætning af udstyr, installation af programmer og produktforsikring kan indgå i prisen, når du lejer IT udstyr gennem 1stLevel. Alt afregnes med et fast beløb pr. måned. Efter 24-36 mdr. udskifter vi udstyret for at sikre os, at det fungerer optimalt og følger den teknologiske udvikling.

 

Telefon- og e-mailsupport

Som kunde hos 1stLevel kan du altid ringe eller skrive til os, hvis du har IT-udfordringer. Så hjælper vi dig med, hvad der skal til for at løse problemet. Ring til os på telefon 70 22 66 75 eller send en mail til kontakt@1stlevel.dk.

 

Bliv ringet op

Fordele ved at leje IT udstyr gennem 1stLevel

  • Du er altid sikret nyt og opdateret IT udstyr
  • Det lejede udstyr er forsikret udover den normale garanti
  • Du får en mere fleksibel og økonomisk rentabel IT løsning
  • Du undgår uventede omkostninger til udskiftning af IT udstyr

 

Pris for udlejning af IT udstyr

Pris for udlejning af IT udstyr afhænger typisk af produkt og antal. Vi udlejer både PC’er, netværk, printere og servere. F.eks. kan du leje IT udstyr for 10.000 kr. (uafhængigt af produkt og antal) til 291,00 kr. pr. mdr. i 36 mdr. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og hør mere – eller se vores priser her

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores kompetencer – og hvad de har fået ud af at leje IT udstyr gennem os. Se mere her.

 

Har du spørgsmål til leje af IT udstyr?

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om jeres behov for IT udstyr. Så forklarer vi gerne mere detaljeret om alle fordelene ved at leje vores IT udstyr – og hvad vi kan tilbyde.