IT-KONSULENT TIL STÆRKT SUPPORTTEAM

STILLINGSTYPE

Fuldtid

ANSØG NU

hr1stlevel.dk

  • Vil du være en del af en nytænkende IT-Service virksomhed?

Er du udadvendt og nysgerrig på teknologi, og lever du for at kunden får den bedste oplevelse? Så er du måske den person, som 1stLevel søger til at videreudvikle virksomhedens IT-Service koncept.

Jobbet

Du kan forvente stor variation i dine arbejdsopgaver, og i stort set alle tilfælde skal du regne med en høj grad af kundekontakt.

Dine arbejdsopgaver vil overordnet bestå af følgende:

  • Support af vores kunder remote/onsite inden for Windows platformen.
  • Rådgive i Microsoft 365 såsom Exchange Online, OneDrive, Sharepoint og Teams m.m.
  • Support og projektopgaver enten hos kunden eller fra kontoret
  • Support/opsætning af Netværk

Din profil

Vi har ikke noget krav til uddannelse, du skal dog kunne dokumentere din erfaring. Det forventes, at du har erfaring med Microsoft 365, arbejdet med Netværk fra firewall, switch og AP. Vi forventer at du har kørekort og egen bil da arbejde ud af huset kan forekomme. Du trives med frihed under ansvar, arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver og at du har mod på nye udfordringer i en mindre virksomhed hvor der er højt til loftet. Du er som person tålmodig, god til at lytte samt sætte dig ind i brugernes udfordringer. Du skal kunne forklare brugen af systemer og applikationer til alle typer brugere og altid med et smil på læben. Det er et must at du har teknisk flair, er pligtopfyldende og sætter en ære i at levere et slutprodukt af høj kvalitet. Du må meget gerne være nysgerrig og villig til at lære noget nyt. For at få hverdagen til at spille for både kollegaer og kunder, har vi brug for at du er fleksibel og indstillet på at favne rutineopgaver, såvel som de lidt mere komplekse udfordringer.

Det vi tilbyder

For den rigtige kandidat tilbyder vi et spændende og varierende job, med muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt. Vi tilbyder endvidere konkurrencedygtig løn, frugtordning og familiært arbejdsmiljø. Vi afholder løbende gameraftener, hvor vi mødes og spiller nogle spil som vi alle er med til at vælge. Vi sørger for præsentabelt tøj når du er på kundebesøg. Du kommer til at indgå i et team af dygtige og glade kollegaer, hvor der er mulighed for at lære. Vi tror på, at motiverede medarbejdere, som får muligheder og ansvar, er dem, der bedst sikrer fortsat succes hos kunderne. Vi bestræber os på at have et positivt og udadvendt miljø hvor vores medarbejdere bliver motiveret og selv aktivt bidrager med gode oplevelse. Vi er et ikke-rygermiljø.

Det er et plus, men ikke et krav at du kender noget til

  • Fortinet
  • Azure Cloud
  • Mac produkter
Kontakt os