Windows Server

Udnyt 1stLevels kompetencer, når det gælder support af Microsoft Windows servere - og optimer virksomhedens IT-infrastruktur!

Support af Microsoft Windows Server

 

  • Har du udfordringer med virksomhedens Windows Server?
  • Foretrækker du support af certificerede konsulenter?
  • Vil du gerne have professionel brugersupport, når du har brug for det?
  • Ønsker du den bedste rådgivning på markedet?

 

Serveren er kernen i virksomhedens IT-infrastruktur. Derfor er det også helt afgørende, at den supporteres og vedligeholdes af professionelle. 1stLevels konsulenter er specialister i at servicere Microsoft Windows servere og vi kan både tilbyde at stå for housing, drift og vedligeholdelse.

 

Support af Windows Server – sådan fungerer det

Vi servicerer virksomhedens Microsoft Windows servere i det omfang, som du har brug for det. Vi kan bl.a. tilbyde installation af server software, opkobling af klienter og andre periferudstyr, backup, firewall og antivirus beskyttelse m.m.

Vi anbefaler, at der foretages et serviceeftersyn af serverne en gang hvert halve år. På den måde er virksomheden optimalt sikret.

 

Professionel support af Windows Server

Vores IT konsulenter er alle certificerede i Microsoft og specialister i at supportere Windows servere. Du er derfor garanteret den største sikkerhed, hvis du vælger 1stLevel til opgaven. Vi har samtidigt mange års erfaring med implementering og vedligeholdelse af Microsoft Windows servere og kan derfor rådgive dig om, hvordan du anvender serverne bedst muligt. På den måde kan du effektivisere og optimere virksomhedens IT-infrastruktur.

Bliv ringet op

Fordele ved at benytte 1stLevel

  • Du er sikker på, at opgaven varetages af certificerede konsulenter
  • Du får kompetent rådgivning
  • Du er garanteret optimal sikkerhed i forhold til driften af serverne
  • Du undgår at skulle rode med det selv

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores IT kompetencer – og hvad de har fået ud af at anvende os. Se mere her.

Pris for support af Windows Server

Har virksomheden valgt FuldService indgår support af Microsoft Windows servere som en fast ydelse. Er virksomhedens ikke omfattet af FuldService, kan du købe support af Microsoft Windows servere til en fast fair pris. Ring til os på telefon
70 22 66 75 og få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål til support af Windows Server

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om virksomhedens ønsker til support af Windows servere, så forklarer vi gerne mere detaljeret om Windows Server fra 1stLevel.