Data Recovery

Få hjælp til data recovery, harddisk recovery osv. - og genskab virksomhedens forsvundne filer.

Rekonstruktion af billeder, filer og dokumenter

 

  • Er virksomhedens data forsvundet?
  • Er din computer blevet udsat for et virusangreb?
  • Er harddisken blevet formateret ved en fejl?
  • Har du lavet en manual fejl, der har gjort at vigtige filer er væk?

 

Mistet virksomhedsdata kan i de fleste tilfælde rekonstrueres, hvad enten det er en logisk fejl, datanedbrud eller en fysisk defekt, der har forårsaget tabet. Hos 1stLevel har vi stor erfaring med at gendanne data på PC’er, eksterne harddiske, servere osv.

 

Harddisk recovery

Rekonstruktion af data på eksterne harddiske er et af vores specialer. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl, hvad der har forårsaget datatabet, så giver vi jer et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at gendanne jeres filer.

 

Data Recovery – sådan fungerer det

Har du mistet data, er det vigtigt at bevare roen og stoppe brugen af den enhed, der er udsat for datatab. Forsøg ikke at rette fejlen selv. Det vil blot forringe chancen for at rekonstruere de mistede data. Ring i stedet til os og få gratis råd og vejledning.

 

Data Recovery uden fejl

Hos 1stLevel har vi skræddersyede programmer til at hente digitale billeder, videoer, musik og fortrolige dokumenter frem igen. Vi opererer med den største forsigtighed og tager alle de sikkerhedsforanstaltninger, som vi kan for at undgå at ødelægge noget.

Bliv ringet op

Fordele ved at benytte 1stLevel til Data Recovery

  • Du er sikker på, at opgaven varetages af en professionel
  • Du øger sandsynligheden for, at data rent faktisk gendannes
  • Du er garanteret den største sikkerhed
  • Du undgår at skulle rode med det selv

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores IT kompetencer – og hvad de har fået ud af at anvende os. Se mere her.

Pris for Data Recovery

Har virksomheden valgt FuldService indgår Data Recovery som en fast ydelse. Er virksomhedens ikke omfattet af FuldService, kan du købe Data Recovery til en fast fair pris. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål til Data Recovery

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om virksomhedens udfordringer med datatab, så forklarer vi gerne mere detaljeret om Data Recovery fra 1stLevel – og hvad vi kan tilbyde.