Webhosting

Hosting af website

Vælg Webhosting fra 1stLevel
– og få en driftssikker webplatform.

 

  • Er du på udkig efter en professionel og driftssikker webplatform?
  • Ønsker du en partner med mange års erfaring med webhosting?
  • Er backup af data helt essentielt for dig?
  • Vil du gerne have brugersupport, når du har brug for det?

 

Med Webhosting fra 1stLevel får du en stabil og driftssikker webplatform for 600 kr. om året. Vi har mange års erfaring med webhosting og tager dagligt backup af data, så vi altid kan genskabe virksomhedens website 100 %, hvis noget går galt.

 

Webhost af mange forskellige CMS-systemer

Vi hoster mange forskellige CMS-systemer – bl.a. Drupal, Umbraco, WordPress og Joomla. Giv os et ring på telefon 70 22 66 75 og fortæl om virksomhedens CMS-system, så kan vi hurtigt svare på, om vi kan understøtte det.

 

Webhosting – sådan fungerer det

1stLevels hostingpakke inkluderer eget domæne med login og mulighed for upload af tekst og billeder. Vi installerer og vedligeholder selvfølgelig løsningen, så du ikke skal tænke på den del.

 

Nyt website – vi hjælper gerne

Skal virksomheden have nyt website eller re-designet det gamle, hjælper vi gerne. Vi har dygtige samarbejdspartnere, der er specialister i webdesign, kodning og SEO-optimering.

 

Telefon- og e-mailsupport

Som kunde hos 1stLevel kan du altid ringe eller skrive til os, hvis du har IT-udfordringer. Så hjælper vi dig med, hvad der skal til for at løse problemet. Ring til os på telefon 70 22 66 75 eller send en mail til kontakt@1stlevel.dk.

 

Driftssikker webhost

Websitet er virksomhedens ansigt udadtil. Derfor er det også helt afgørende, at du får en driftssikker hosting-løsning. Med Webhosting fra 1stLevel overvåges virksomhedens website løbende, hvilket sikrer at fejl og nedbrud opdages hurtigt. Det giver dig en sikkerhed for, at virksomhedens website altid er oppe at køre.

 

Domain Navn

Vi hjælper gerne med at købe eller styre jeres Domain navn.
Betingelser ved køb af .se domain Klik
Betingelser ved køb af .nu domain Klik

Bliv ringet op

Fordele ved Webhosting fra 1stLevel

  • Du får en stabil og driftssikker webhosting-platform
  • Du undgår at miste værdifuldt data fra sitet – vi tager dagligt backup
  • Du slipper for installation og vedligeholdelse af løsningen
  • Du får hjælp til udvikling- eller re-design af nyt website

Pris for Webhosting

For 600,00 kr. om året hoster vi virksomhedens website. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og hør mere – eller læs mere om vores priser her.

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores kompetencer – og hvad de har fået ud af at hoste deres IT gennem os. Se mere her.

Har du spørgsmål til Webhosting?

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om jeres behov for webhost. Så forklarer vi gerne mere detaljeret om alle fordelene ved Webhosting fra 1stLevel – og hvad vi kan tilbyde.