Server Hotel

Housing af servere

Placer virksomhedens servere i vores afkølede og topsikrede serverrum
– og beskyt jeres data bedst muligt.

 

  • Er du på udkig efter et afkølet datarum til virksomhedens servere?
  • Vil du gerne sikre virksomhedens data bedst muligt mod tyveri og nedbrud?
  • Har I ikke plads til serverne selv?
  • Ønsker du at holde driftsomkostningerne nede?

 

Server Hotel fra 1stLevel er for virksomheder, der gerne vil have en server, men ikke har et afkølet serverrum til at opbevare den i. Med Server Hotel får du fuld adgang og kontrol over virksomhedens servere samt mulighed for at installere eget software og opsætte systemet, nøjagtig som du ønsker.

 

Server Hotel – sådan fungerer det

Virksomhedens servere står i vores afkølede serverrum med aircondition, brand- og tyverisikring og konstant videoovervågning. Du kan altid komme og tjekke serverne i vores kontortid mellem kl. 8.00 og 16.00. Ønsker du at 1stLevel skal varetage drift, backup og vedligeholdelse af serverne, gør vi gerne det. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl om jeres behov – eller læs mere under FuldService og Windows Server.

 

Telefon- og e-mailsupport

Som kunde hos 1stLevel kan du altid ringe eller skrive til os, hvis du har IT-udfordringer. Så hjælper vi dig med, hvad der skal til for at løse problemet. Ring til os på telefon 70 22 66 75 eller send en mail til kontakt@1stlevel.dk.

 

Server Hotel overvåget 24 timer i døgnet

Med Server Hotel fra 1stLevel er virksomhedens servere optimalt sikret. Serverne overvåges 24 timer i døgnet og rummet er brand-og tyverisikret.

Bliv ringet op

Fordele ved Server Hotel fra 1stLevel

  • Virksomhedens servere er optimalt sikret mod brand og tyveri
  • Du betaler kun for den plads som serverne optager + strømforbrug
  • Du får fri data-trafik
  • Du undgår udgifter til vedligeholdelse af et afkølet serverrum

Pris for Server Hotel

Hos 1stLevel betaler du kun for den plads, som serveren optager, plus det strøm den bruger. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og hør mere – eller læs mere om vores priser her.

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores kompetencer – og hvad de har fået ud af at hoste deres IT gennem os. Se mere her.

Har du spørgsmål til Server Hotel?

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om jeres behov for en server og et afkølet rum til at opbevare den i. Så forklarer vi gerne mere detaljeret om alle fordelene ved Server Hotel fra 1stLevel – og hvad vi kan tilbyde.