Remote Backup

Hosting af online backup program

Invester i et sikkert online backup program
– og undgå at miste værdifuldt virksomhedsdata.

 

  • Glemmer du at tage backup af virksomhedens data?
  • Frygter du at IT-nedbrud, tyveri eller virus kan resultere i datatab?
  • Foretrækker du en løsning med online backup?
  • Gider du ikke bruge tid på at opdatere og vedligeholde et backup program?

 

Har du brug for et professionelt og sikkert backup program, der sikrer virksomheden bedst muligt, skal du vælge Remote Backup. Med Remote Backup får du online backup, hvilket gør, at du altid har en kopi af dine data liggende. Data lagres på vores backup server, så du er optimalt sikret mod nedbrud, brand og tyveri.

 

Remote Backup med online backup – sådan fungerer det

Vi installerer Remote Backup og tilpasser løsningen efter dine behov. På den måde er vi sikre på, at du får backup af præcis de data, som du har brug for. Vi servicerer og vedligeholder naturligvis løbende backup programmet, så du ikke skal bruge tid på den del – og får glæde af de seneste opdateringer.

 

Telefon- og e-mailsupport

Som kunde hos 1stLevel kan du altid ringe eller skrive til os, hvis du har IT-udfordringer. Så hjælper vi dig med, hvad der skal til for at løse problemet. Ring til os på telefon 70 22 66 75 eller send en mail til kontakt@1stlevel.dk.

 

Sikkerheden er i top med online backup

Med Remote Backup fra 1stLevel er du garanteret høj sikkerhed. Vores serverrum er TV-overvåget og sikret mod brand og tyveri. Vi kontrollerer samtidigt dagligt vores backup servere for fejl for at kunne tilbyde den bedste beskyttelse. Backup sker automatisk, når du er online via cloud backup og har ikke indflydelse på dit arbejde på systemet.

Bliv ringet op

Fordele ved Remote Backup fra 1stLevel

  • Du får et sikkert og effektivt online backup program
  • Du behøver ikke bekymre dig om at miste værdifuldt virksomhedsdata
  • Du får et backup program, der er sikret mod serverfejl, brand og tyveri
  • Du slipper for at skulle bruge tid på installation og vedligeholdelse

Pris for hosting af Remote Backup

Prisen for Remote Back fra 1stLevel afhænger af hvor meget data, der skal tages backup af. For 59,00 kr. pr. måned (+ oprettelse af 250,00 kr.) får du backup af 5 GB data. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og hør mere – eller se flere priser her.

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores kompetencer – og hvad de har fået ud af at hoste deres IT gennem os. Se mere her.

Har du spørgsmål til Remote Backup?

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om virksomhedens behov for online backup. Så forklarer vi gerne mere detaljeret om alle fordelene ved Remote Backup fra 1stLevel – eller kigger forbi til et personligt møde, hvor I kan prøve en demo af løsningen.