Microsoft Office 365

Hosting af Office 365 med Microsoft Office Support

Få en professionel kontorpakke med Microsoft Office Support og alle de kendte programmer –
blot online.

 

  • Er du på udkig efter en professionel Office-pakke til din organisation?
  • Drømmer du om, at programmerne ligger online?
  • Gider du ikke bruge tid på installation og vedligeholdelse?
  • Vil du gerne have Microsoft Office Support, når du har brug for det?

 

Med Office 365 Business får du hele kontorpakken fra Microsoft i et. Word, Excel og alle de andre kendte programmer plus cloud baseret e-mail, kalender, kontakt-kartotek, online adgang til dine office-filer samt gratis Microsoft Office Support.

 

Kom online med Office 365

Office 365 udnytter cloud computing til at give dig de nyeste kontorprogrammer og de vigtigste funktioner i en fleksibel IT løsning. Du kan vælge mellem forskellige udgaver af Office 365 kaldet planer. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og lad os rådgive dig om, hvilken plan, der passer bedst til din virksomhed eller organisation. Vi er certificerede i at sælge Office 365 til uddannelsessektoren og har stor erfaring med at matche ønsker og behov.

 

Office 365 – sådan fungerer det

Hosting af Office 365 gør det let at sammensætte den perfekte kontorpakke til virksomhedens medarbejdere. Du bestemmer selv hvilke medarbejdere, der skal have hvilke planer og kan nemt justere antallet af brugere ved at købe en ekstra licens, når forretningen vokser. Du har både mulighed for at få Office 365 installeret fysisk på virksomhedens computere eller tilgå programmerne online. Vi installerer og vedligeholder naturligvis løsningen, så du ikke skal tænke på den del – og får glæde af de nyeste opdateringer.

 

Microsoft Office Support

Som en del af Microsoft Office 365 får du gratis Microsoft Office Support. Det betyder, at du altid kan oprette en request/forespørgsel, hvis du har IT-udfordringer. Du kan også lade os håndtere dialogen med Microsoft. Det er helt op til dig.

Bliv ringet op

Fordele ved at hoste Microsoft Office 365

  • Du får alle de velkendte Office programmer – blot online
  • Du får en fleksibel IT løsning, der altid er opdateret
  • Du slipper for besværet med installation og vedligeholdelse
  • Du får Office Support + backup af data hos Microsoft

Pris for hosting af Microsoft Office 365

Prisen for hosting af Office 365 afhænger af, hvilken plan der vælges. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og hør mere – eller se vores priser her.

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores kompetencer – og hvad de har fået ud af at hoste deres IT gennem os. Se mere her.

Har du spørgsmål til Microsoft Office 365?

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om virksomhedens ønsker til Office 365 med Microsoft Office Support. Så forklarer vi gerne mere detaljeret om alle fordelene ved Microsoft Office 365 fra 1stLevel – eller kigger forbi til et personligt møde, hvor I kan prøve en demo af løsningen.