E-mail – Exchange

Hosting af e-mail program baseret på Microsoft Exchange Server

Vælg Email – Exchange fra 1stLevel – og få et sikkert og professionelt e-mail program baseret på Microsoft Exchange Server.

 

  • Har du brug for et sikkert og professionelt e-mail program?
  • Gider du ikke bekymre dig om backup, virus og opdateringer?
  • Savner du at kunne hente mails via telefonen og se kollegaernes møder?
  • Vil du gerne have et e-mail program baseret på Microsoft Exchange Server?

 

Med Email – Exchange får virksomheden en sikker og professionel e-mailløsning, der indeholder alle de funktioner, som du og dine kollegaer har brug for. Du får overblik over kollegaernes mødeaktiviteter og kan altid hente mails, uanset hvor du er.

 

Microsoft Exchange Server

Email – Exchange fra 1stLevel er bygget omkring Microsoft Exchange Server, der sikrer, at din kommunikation er tilgængelig, og at du bevarer kontrollen. Mails synkroniseres via Outlook Anywhere-teknologien, så du altid har adgang til en opdateret version af dine e-mails og kalender, hvad enten du er på kontoret – eller på farten.

 

Email – Exchange – sådan fungerer det

Email – Exchange med Microsoft Exchange Server er en perfekt firmaløsning, der giver overblik over kollegaernes kalender, og gør det muligt at booke fællesmøder nemt og enkelt. Vi installerer, tilpasser og vedligeholder naturligvis løsningen for dig, så du ikke skal have besvær med den del – og får glæde af de seneste opdateringer.

 

Telefon- og e-mailsupport

Som kunde hos 1stLevel kan du altid ringe eller skrive til os, hvis du har IT-udfordringer. Så hjælper vi dig med, hvad der skal til for at løse problemet. Ring til os på telefon 70 22 66 75 eller send en mail til kontakt@1stlevel.dk.

 

Med Email – Exchange er du sikret mod spam og virus

Når du anvender Email – Exchange med Microsoft Exchange Server er du optimalt beskyttet mod spam og virus via AntiSPAM, som indgår i prisen. Vi scanner alle dine e-mails i vores spam- og virusfilter og foretager dagligt backup af mails på vores servere, der er sikret mod brand, tyveri og nedbrud.

Bliv ringet op

Fordele ved Email – Exchange fra 1stLevel

  • Du får et professionelt e-mail program baseret på Microsoft Exchange Server
  • Du er optimalt beskyttet mod spam og virus
  • Du undgår besvær med installation, opdateringer og vedligeholdelse
  • Du får gratis backup af data

Pris for hosting af Email Exchange med Microsoft Exchange Server

For 79,00 kr. pr. måned pr. bruger (+ installation og flyt af postkasse) får du Email Exchange fra 1stLevel med 10 GB data inklusiv spamfilter. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og hør mere – eller se flere priser her.

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores kompetencer – og hvad de har fået ud af at hoste deres IT gennem os. Se mere her.

Har du spørgsmål til Email – Exchange?

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om virksomhedens behov for e-mail hosting med Microsoft Exchange Server. Så forklarer vi gerne mere detaljeret om alle fordelene ved Email – Exchange fra 1stLevel – eller kigger forbi til et personligt møde, hvor I kan prøve en demo af løsningen.