Antivirus

Hosting af anerkendt antivirus program

Beskyt virksomheden mod virusangreb og skadelige hjemmesider
– og undgå tab af værdifuldt data!

 

  • Frygter du at miste værdifuldt virksomhedsdata på grund af virusangreb?
  • Er du i tvivl om, hvordan du sikrer virksomheden bedst muligt mod virus?
  • Ønsker du et af markedets bedste antivirus programmer?
  • Gider du ikke bruge tid på installation og vedligeholdelse?

 

Vil du gerne sikre virksomheden bedst muligt mod virusangreb og skadelige hjemmesider, skal du vælge 1stLevels antivirus program. Antivirus fra 1stLevel giver dig avanceret web-beskyttelse og antivirus-forsvar til en fast lav pris pr. enhed.

 

Bitdefender Antivirus Plus

Antivirus fra 1stLevel er bygget op omkring det anerkendte antivirus program Bitdefender Antivirus Plus 2015. Bitdefender er repræsenteret i mere end 100 lande og har flere end 400 millioner brugere. Bitdefender er valgt af Moderniseringsstyrelsen til at beskytte den danske stat imod IT-trusler.

 

Antivirus fra 1stLevel – sådan fungerer det

Med 1stLevels antivirus program scannes virksomhedens computere automatisk for virus. Vi gennemfører et væld af sikkerhedsforanstaltninger, så din organisation får den bedste beskyttelse og har bl.a. mulighed for at blokere trafik fra skadelige hjemmesider. Vi installerer, tilpasser og vedligeholder naturligvis antivirus-programmet for dig, så du ikke skal have besvær med den del – og får glæde af de seneste opdateringer.

 

Telefon- og e-mailsupport

Som kunde hos 1stLevel kan du altid ringe eller skrive til os, hvis du har IT-udfordringer. Så hjælper vi dig med, hvad der skal til for at løse problemet. Ring til os på telefon 70 22 66 75 eller send en mail til kontakt@1stlevel.dk.

 

Professionel og sikkert antivirus program

Med 1stLevels antivirus program er sikkerheden i top. Din IT platform overvåges dagligt af 1stLevel. Opdager vi, at der er tegn på virusangreb, hackere eller andre former for misbrug, tager vi omgående kontakt og løser problemet.

 

 

Bliv ringet op

Fordele ved Antivirus fra 1stLevel

  • Du er optimalt sikret mod virusangreb
  • Du behøver ikke bekymre dig om at miste værdifuldt data
  • Du slipper for besværet med installation, opdateringer og vedligeholdelse
  • Du får mulighed for at blokere trafik fra skadelige hjemmesider

Pris for hosting af Antivirus

For 17,00 kr. pr. måned pr. enhed (+ installation af 30 min.) sikrer vi virksomheden mod virus. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og hør mere – eller se vores priser her.

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores kompetencer – og hvad de har fået ud af at hoste deres IT gennem os. Se mere her.

Har du spørgsmål til Antivirus?

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om virksomhedens behov for virusbekæmpelse. Så forklarer vi gerne mere detaljeret om alle fordelene ved Antivirus fra 1stLevel – eller kigger forbi til et personligt møde, hvor I kan prøve en demo af løsningen.