AntiSPAM

Hosting af anti-spam program

Bekæmp spam med AntiSPAM fra 1stLevel
– og undgå unødvendige forstyrrelser.

 

  • Er du træt af spam-mails?
  • Ønsker du at sikre virksomheden bedst muligt mod unødvendige forstyrrelser
  • Er du bekymret for virusangreb?
  • Gider du ikke bruge tid på at installere og vedligeholde et anti-spam program?

 

Med AntiSPAM fra 1stLevel er virksomheden sikret mod farlige e-mails og unødvendige forstyrrelser. Vores anti-spam program blokkerer for spam-mails, og vi gennemfører et væld af sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at din organisation får den bedste beskyttelse, som er til rådighed på markedet.

 

AntiSPAM – sådan fungerer det

Når du vælger AntiSPAM fra 1stLevel sorteres og undersøges alle indgående e-mails for spam, så du er sikret den bedste beskyttelse. Du modtager dagligt en e-mail med oplysninger om de mails, der er fanget i spamfilteret. På den måde kan du altid selv styre, om de enkelte mails skal fjernes helt – eller frigives. Vi installerer, tilpasser og vedligeholder naturligvis spamfilteret for dig, så du ikke skal have besvær med den del – og får glæde af de nyeste opdateringer.

 

Telefon- og e-mailsupport

Som kunde hos 1stLevel kan du altid ringe eller skrive til os, hvis du har IT-udfordringer. Så hjælper vi dig med, hvad der skal til for at løse problemet. Ring til os på telefon 70 22 66 75 eller send en mail til kontakt@1stlevel.dk.

 

Undgå farlige e-mails med AntiSPAM

Med AntiSPAM undgår du farlige e-mails og forstyrrelser. Vores spamfilter sorterer 99 % af alle spam-mails fra, hvilket giver den størst mulige sikkerhed.

 

 

Bliv ringet op

Fordele ved AntiSPAM fra 1stLevel

  • Du undgår unødvendige forstyrrelser
  • Du behøver ikke bekymre dig om farlige e-mails
  • Du undgår besværet med at installere og vedligeholde et spamfilter
  • Du får dagligt en liste med frasorterede mails og kan selv styre, om de skal fjernes

Pris for AntiSPAM

For 12,50 kr. pr. måned pr. postkasse sikrer vi virksomheden mod spam. Ring til os på telefon 70 22 66 75 og hør mere – eller se vores priser her Vælger du Email – Exchange fra 1stLevel indgår AntiSPAM i prisen.

Hvad siger kunderne?

Læs også hvad vores kunder mener om vores kompetencer – og hvad de har fået ud af at hoste deres IT gennem os. Se mere her.

Har du spørgsmål til AntiSPAM?

Ring til os på telefon 70 22 66 75 og fortæl os om virksomhedens ønsker til et spamfilter. Så forklarer vi gerne mere detaljeret om alle fordelene ved AntiSPAM fra 1stLevel – eller kigger forbi til et personligt møde, hvor I kan prøve en demo af løsningen.